Behandelingen & Prijzen

Wij geven elke hond de aandacht die het verdient. Elke hond heeft zijn eigen karakter en verschillen daarbij ook van vacht. De prijs van onze behandeling is mede-afhankelijk van de vacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Klitten of een verviltte vacht.


Van een normale was behandeling tot aan een complete trimbeurt. Wij bieden voor elk type hond een behandeling naar wens waar u uit kunt kiezen. Heeft u alleen behoeften om de nagels te knippen van uw geliefde viervoeter? Ook dan helpen wij u maar al te graag.


Hairbuddy is uw buddy voor uw hond. Niets is er te gek en alles is mogelijk! Om ons aanbod helemaal uniek te maken bieden wij een geheel verzorgde ophaal/thuisbreng service. Tegen een vergoeding op afspraak komen wij uw hond op locatie ophalen, om vervolgens na onze behandeling weer veilig en netjes thuis te worden gebracht. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het onderstaande formulier naar ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 

Stel hieronder uw eigen behandeling samen

Neem contact met ons op